Bojkottáljuk együtt az MSN-t!

Bojkottáljuk az MSN-t!Elegem van. Az MSN (libpidgin libpurple) minden második mondatomat visszadobja. Randomra, reprodukálhatatlanul, 5 perc késéssel, a hibaüzenetben még véletlenül sem megemlítve, hogy melyik nem ment át. Amíg nem fog normálisan működni ez a ****, addig nem vagyok hajlandó MSN-t használni. Akinek nincs más, az nem fog elérni, tessék megszokni.

Elsődleges account ezentúl:
GTalk: gruber.kristof
KUKAC gmail PONT com

Akinek nincs Jabber-e, az megtalál Skype-on vagy AIM-en.

Aki úgy érzi, hogy nem vagyok akkora hülye, mint amilyennek látszom, nyugodtan csatlakozhat az akcióhoz.

14 hozzászólás

Submit a Comment
  • neongod

    Én azt is imádom benne, hogy folyamatosan jönnek a spam üzenetek is.
    A bojkottal az a baj, hogy rengeteg olyan ismerősöm van msn-en, akiket nem fogok tudni rávenni, hogy mást használjanak. Épp ezért IM-et váltani nem könnyű. Párhuzamosan használni 20-at meg nem épp kényelmes.

  • GK

    Nálam innentől zero tolerance. Ha valaha kijavítják ezeket a bugokat, akkor fogom megint használni, de addig aki csak MSN-en van fenn, nem fog érdekelni.

  • Tompika

    Tény, hogy gáz, hogy nem adja ki a Microsoft a protokoll tisztességes leírását, mert pont egy IM infrastruktúrára lehetne jópofa dolgokat fejleszteni, és valószínűleg azzal még ők is jól járhatnának, viszont a problémád oka nem az MSN protokollja, hanem a libpurple rettentő vacak MSN implementációja. Kopetével, aMSN- nel, a Microsoft saját kliensével, Mercury- val egyaránt korrekt.

  • ProZsolt

    Nekem úgy egy hónapja lett elegem az msnből, a memóriaigényéből, a szines szagos betűkből, a naponta változtatott nevekből, és a bugjaiból.
    Próbáltam a piddinget, de, akkor meg nem találtam meg senkit, szóval elegem lett. Aki nem képes mást im-et használni(van elég lehetőség, amivel elérhet), azzal nem beszélek és kész.

  • GK

    Én is azt írtam, hogy a libpidgin szar :). Az meg azért szar, amit te írsz. Az MS nem adja ki a protokoll specifikációját és úgy változtatják, ahogy akarják (közben persze a libpidgin kompatibilitás elveszik).

  • Tompika

    BTW tuti, h gmail pont hu? :)

  • GK

    Milyen .hu? :D (Köszi hogy szóltál :))

  • Tompika

    Ez gyors javítás volt. :)

  • wyctim

    Jajj de tetszik ez az ötlet, annyi a bukkanó, hogy a 33 db msn-es ismerősömbő,l 3 hallott még egyébről, igaz közülük egy használja is a Gtalkot. Mindenesetre hajrá. :)

  • faky

    Gyorsan feladtad :D

  • GK

    Pálesz állítja, hogy működik ez. Én meg elhiszem neki. Azt javasolta, hogy reinstall-jam, én meg megtettem. Ha működik, akkor visszavonom, hogy szar. Egyelőre tesztelem. Ha így sem megy, akkor marad a bojkott.

  • Artlace

    Azért fura hogy tele vagyunk multifunkciós IM kliensekkel már de mindenki azért akad az MSN-be amiért az IE-be is: nem ismer mást és sokszor nem is érdekli. Adium most épp 16 féle protokollt ismer és nincs közötte irc, twitter és egyebek.
    Ha már annyira branded kliens kell, Skype is ingyen van és még encrypted is, az miért nem jó vajon…ja tudom! Mert kézírás, elmegyenge flash-és félképernyős animált ikonok nincsenek benne! Hjakérem aki cirkuszt csinál az IT-ből az kenyeret is adjon…

  • GK

    Nem ez a baj. Az a baj, ami az IE-vel is volt, ebben igazad van, viszont azon kívül, hogy nem is ismernek mást, sokkal nagyobb probléma, hogy mivel az emberek ismerőseinek nagy része MSN-t használ, nem adott a váltás lehetősége. (Max. vmi jabber transporttal, de az meg olyan, amilyen…)

Trackbacks for this post

  1.   Adium suxx | GK blog

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment