Mobil Firefox UI koncepció

Találtam egy elég érdekes videót, amin a Firefox mobil verziójának interfészéért felelős fejlsztő mutatja be az elképzeléseit a böngésző horodozható verizójáról:

Érdemes megfigyelni, hogy végre eredeti öteleteket találunk benne, nem csak egy n-edik iPhone koppintás az egész. Nekem nagyon tetszik.

3 hozzászólás

Submit a Comment
  • Pálesz

    Egyáltalán nem eredeti az ötlet, maximum a böngészők piacán, és ott is csak annyiban, hogy a tabokat bárhogy rendezhetjük 2D-ben.

    Egyébként ugyanezt a koncepciót láttam HTML-oldalakra, web page-ekre, már nem tudom hogy hol, de azt tudom, h érdekes módon pont a Humanized oldaláról jutottam el oda… :)

    Szoval annyira nem eredeti, de attol fuggetlenul nem rossz. A mobilok képernyőjén viszont 4-5 tab esetén is már „elviselhetetlenül” kicsit lesznek a képek sztem.

  • Pálesz

    Egyébként kösz a postot, mert egy kurvajó ötletem támadt, ami összekötheti a böngészők ui-ját, navigálást, meg az önlabomat :)

  • GK

    A tabok rendezgetése egy dolog. Nekem az tetszik, hogy a back/forward gombok és maguk a tabok az oldal jobbra rángatásával érhetőek el. Meg hogy az oldal aljához vannak az akciók tapasztva.

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment