ADSL ajánlatok

Most pedig egy amolyan szemezgetés fog következni – némi kommentárral – az Olcsóbb Otthoni ADSL Keresés birodalmában tett utazásom legviccesebb állomásaiból:

„Szolgáltató váltást minden esetben csak azonos sávszélességről azonos sávszélességre történhet.
Így pld. amennyiben Önnek jelenleg egy 1Mb-os korlátlan díjcsomagja van, abban az esetben Ön a fenti csomagok közül kizárólag az 1MB-os csomagunkat veheti igénybe.
Ha mégis nagyobb sávszélességet szeretne, az sem jelent problémát!
A szerződéskötést követően Ügyfélszolgálatunkon (1443) Ön bármikor módosíthatja díjcsomagját és a sávszélességet!”

Invitel

Most akkor csak ugyanaz a sávszélesség maradhat, vagy módosíthatom bármikor? :)

Amennyiben a telefonvonal csak az Internet elérést szolgálja, úgy nem éri meg külön telefonelőfizetést fizetni. Ebben az esetben rendelje meg bármely, Magyar Telekom és EnterNet szolgáltatási területen igényelhető csomagunk NAKED, azaz telefonvonal nélküli változatát. Magyar Telekom szolgáltatási területen minden telefonvonal nélküli ADSL csomag esetén a havidíj mellett nettó 19 900 Ft + ÁFA (bruttó 23 880 Ft) egyszeri díjat számlázunk évente! EnterNet szolgáltatási területen rendelhető csomagjaink „naked” változata az előfizetői hurok teljes átengedésével valósítható meg!

Enternet

Lássuk csak: 23880 / 12 = 1990 Ft havonta, hogy „nem kell fizetnem a telefonvonalért”. Megéri?

Ha találok még, akkor frissítem a postot.

7 hozzászólás

Submit a Comment
  • Pálesz

    Nem emberek írják ezeket, hanem idióták.

  • Zsolt

    Az enternet jól írta le. Te telefonvonalért fizetsz és nem telefonelőfizetésért kettő nem ugyan az.

  • Tompika

    Az sem értelmezhetetlen, amit az Invitel írt.. A szolgáltató váltás azonos sávszélességű csomagra mehet, de a szerződéskötés UTÁN módosíthatod a díjcsomagod.
    Nem tűnik úgy, mintha ez a feltételrendszer értelmes lenne, de attól még a szöveg értelmezhető és egyértelmű. (Persze ez csak akkor van így, ha tényleg ezt akarták írni. :))

  • GK

    @Zsolt: És miért fizetnék havi 2000-et a telefonvonalért, úgy, hogy nem is telefonálhatok rajta, ha ennyiért telefont is kapok a T-Com-tól?

    @Tompika: Én is ki tudom silabizálni, hogy mit akartak mondani. Arról van szó, hogy ennyi erővel írhatták volna ezt is: „Az átkötés ugyanolyan sebességre történik, amit a szerződéskötés után Ön módosíthat.” Érted, „kizárólag XY-t vehet igénybe” nélkül.

  • Zsolt

    Nem tudom mennyibe kerül egy puszta előfizetés, azt se tudom, hogy köthetsz e ADSL előfizetést T-COM-os telefonvonalra és még sokmindent nem tudok, de az biztos, hogy ADSL esetén kell telefonvonal (előfizetés nem kell) és elképzelhető, hogy plussz előfizetés nélkül jobban megéri így is.

  • Zsolt

    Ja és én nem találtam telefonelőfizetést a T-COM nál 2 ezer forintért.

    http://www.t-home.hu/lakossagi/telefon

    Ezek alapján spórolsz havonta 1300 forintot.

  • GK

    Ez igaz. Régen volt olcsóbb díjcsomagjuk is.

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment