Velence Project

Ha már volt írás a New York Projectemről, akkor itt az ideje, hogy megemlítsem a hétvégi Velencei kirándulást is. :)

Tavaly Októberben nézegettük a Wizz Air honlapját, és arra jutottunk, hogy a hülyének is megéri Velencébe egy retúr repülőjegy 7760 Ft-ért, úgyhogy nem hagyjuk ki. Persze a repülőjegy nem következő hétre, hanem Február 20-adikára szólt, így kellett várni egy keveset, de ennyi kellemetlenség igazán belefért az árba. :)

Még Decemberben sikerült neten szállást is foglalni, rengeteg remek oldal van, ahol jobbnál jobb helyeket lehet találni. Először arra gondoltunk, hogy szárazföldön, messze Velencétől foglalunk valami helyet, de később meggondoltuk magunkat, látva a város holtszezonbeli árait. Egy háromágyas szobát sikerült foglalnunk alig 5 percre a Szt. Márk tértől fejenként durván 20.000 Ft-ért (ez három éjjel ára, plusz reggeli).

Bújom az útikönyveket, térképeket, gyűjtöm iPhone-ra a hasznos appokat (van pár), holnapután pedig reszkess Velence, jövök! :)

Kedden este jövök meg, a héten majd megpróbálok valami képes beszámolót összedobni.

Ha van hasznos tanácsotok, ne tartsátok magatokban! :)

4 hozzászólás

Submit a Comment
  • Faky

    Nagy élmény lesz, pár éve ilyenkor voltam én is karneválon. Szűk utcák, köztük rengeteg zsákutca, úgyhogy térkép nem árt, meg sok esetben a víz fogságában vagy. St. Mark téren brutál sok a galamb, és anno marha szeles hideg volt, főleg a vízitaxin. Jó utat!:)

  • macat

    Mi is voltunk tavaly ugyanilyen „Wizzair kiránduláson”. Tényleg jó döntés volt a városban helyet foglalni, mert kintről sok időt elvenne a bejutás. Hol találtad a szállást amúgy?

  • Vivi

    Én 5-ször voltam már Velencében.Mondjuk nyáron,amikor még többen vannak,mint most.Én a halpiacot,meg a normál piacot szeretem ott.Mert ott látod az igazi olaszokat.

  • Petrusz

    A szállást itt foglaltuk:
    http://www.venere.com/

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment