9 hozzászólás

Submit a Comment
 • neongod

  Vagyis, minden mindenhol érintőképernyős és holografikus lesz. Hát nemtudom. Néhol erőltetettnek érzem a megvalósítást és fölöslegesnek. Szerintem ennek a tizede se valósul meg, vagy nem így.

 • GK

  Hát nyilván nem egy időgéppel felvett életképről van szó. Ezek ötletek. És igen jó ötletek. Hogy mi hogyan valósul vagy nem valósul meg belőle, az egy teljesen más kérdés. Itt a technikai/kereseti oldal nem számított.

 • norek

  tuti nem lesz belőle semmi! (MS-nél) :) az apple levédte a multitouch-ot :D

 • Pálesz

  Az a legszebb az egészben, hogy ezek többségéhez a technológia már ma is adott, megvan, csak fel kell használni, be kell építeni, le kell marketingelni, el kell adni, után kell gyártani…

 • faky

  Hmm vannak itt szép kis koncepciók, a baj az, hogy sztem az érintőképernyő nem mindenhol előnyös. Amíg tenyérnagyságú dolgokon pötyögsz semmi probléma, de ha a géped képernyőjét kéne nyomkodni egér vagy touchpad helyett, valószínűleg pár óra alatt leesne a kezed, nem lenne kényelmes, vagy ha egy hosszabb prezentációt kéne bemutatnod egy nagyobb méretűn, designban verne mindent, de sztem nem csak nekem fárad el a kezem, ha fél órán kesztül írok egy táblára.

  Más esetben (mikor nem huzamosabb ideig használod) viszont nagyon praktikus, designos, high-tech, zsíír, ha a videóból indulok ki.

 • visionfresh

  Vagány! A vodafone-nak is volt valami hasonló future image-filmje.

 • Bazsi_89

  Faky: A zsííír az nagyon jellemző az érintőképernyőkre. Szerintem undorító amikor bizonyos 20 millás prémium autókban ragad az érintőképernyős navi, tucsog a zsíros ujjlenyomatoktól a szép tavaszi napsütésben. Minden használat után törölgetni? Nem elegáns.. nem prémium feeling. Kitalálhatnának már vmi pro bevonatot vagy olyan megoldást mint egyes autómárkáknál a középkonzol, hogy nem kell hozzáérni a gombhoz csak megközeliteni pár mm-re. Lehet vannak ennek is hátrányai (pl??) de mégis csak elegánsabb. A fenti megállapítás vonatkozik az iPhone és társai érintőkijelzős telefonokra is.

 • faky

  Bazsi:
  http://faky.hu/?p=414

  Nem vettem észre a tömeges gyártást, de a technológia létezik.

 • Bazsi_89

  Igen, erre gondoltam én is. De a 2008-as év elej gyártást nem vettem észre még..:) A gombhoz közeledős-észlelős megoldás érdekelne viszont most nem találom sehol:S

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment