5 hozzászólás

Submit a Comment
  • Petya

    Ne bántsd a dolgozókat, szerencsétlenek nem kapnak pénzt eleget. Náluk még működik a szakszervezet nevű hasznos találmány, bár ugye az országban többnyire kiirtották őket…
    USAban még mindig elég erős befolyásuk van, lásd írósztrájk.
    Én tisztelem azokat, akik szivatják a tőketulajokat…

  • GK

    Az ilyen vitakat intezzek el a munkaltatoval, ne engem szivassanak vele. A munkaltatonak boven eleg szivatas lenne mondjuk ha minden 5. vagy 10. jarat menne csak, mert ez jelentos bevetelkieses, ugy viszont, hogy nem mondjak meg, hogy melyik jaratok fognak menni, engem is szivatnak. Nekem az o kis hatalmi harcukhoz semmi kozom, hadd ne en igyam mar meg a levet!

  • Tompika

    A sztrájk lényege az, hogy nem működik a szolgáltatás. Ha a MÁV nem tud helyettük mást alkalmazni kevesebb pénzért, és a munkájuk nélkülözhetetlen, akkor fizessen többet! Pont ezért sztrájkolnak.

  • GK

    „Értem én, csak leszarom”™ :)

  • bauxit

    Szvsz a sztrájk jó is lehet. Pl nem kell egy csomó diáknak suliba menni. Meg jogos is mert csak így érhetik el amit akarnak. Ha szerényen kérik, hogy „lécci-lécci fizuemelést” akkor le se tojják őket. Más nézőpontból rossz, nem jutunk el egyik helyről a másikra, a sok öregnéni kotnyeleskedik, minden dolgozó ember ideges, főleg a MÁV igazgatóság. én is ideges voltam, mert bementem pestre (vidéken lakom), és ottragadtam. Egy havernál kellett aludnom….

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment