Terminus

Bizonyára már majdnem mindenkinek mondtam, hogy a félévben nem vettek fel a Kármánba, mivel az előző őszi félévben nem túl kiemelkedő átlagot (2.54) sikerült produkálnom (hiába lettem most 3.67), valamint a közösségi munkát is hanyagoltam kicsit. Koleszt azért kaptam, méghozzá a Terminus-t, amiért érthető okokból nem lelkesedtem annyira (fő bajaim vele: 1: qrva messze van mindentől, 2: lerobbant szocreál épület az egész, 3: nincs csap a szobában (suxx!), 4: nincs szigetelés, süvít be a hideg az ablakon, 5: A biztosítékot folyton leveri valami). A beköltözéskor az is „némileg” rontotta a hangulatomat, hogy az ágyam feletti SCH-ból deportált polc úgy egy az egyben leszakadt, és egy hétig a szoba közepén kellett kerülgetni, de szerencsére ez megoldódott, mert jöttek a jómunkásemberek kedden és felfúrták. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy úgy felfúrták, hogy a fal másik felén kijött a csavar, aminek nagyon örült a kedves szomszédunk…)


Persze nem bírtam ki, hogy ne csináljak egy QTVR-t erről a szobáról (A302) is:

Az én ágyam a zöld takarós hátul, középen. A falon egy hangulatjavító portré található, a gépem – mint látható – egy szimpla ebédlőasztalra került. Mivel a székek ülésre tökéletesen alkalmatlanok, szobatársaim, Laci és Petrusz is beújították szék helyett a be nem költözött negyedik szobatársunk ágyát. Ez jól el is foglalja a szoba közepét.

UPDATE: Elkészült a másik QTVR is:

Szóval nem lelkesedek ezért a szobáért, következő félévben már egy megújult SCH-s helyre pályázok, addig viszont azért elleszek valahogy itt is.

4 hozzászólás

Submit a Comment
  • Pálesz

    Az ágyas székmegoldás odabasz, de felettébb érdekes, én nem rossz ötlet. :D

  • faky

    Nem irigyellek, ilyen helyen nem csoda ha depressziós az ember. A szobátok mindenesetre jobban néz ki mint a haveroméké a B épületben.

  • GK

    Azert nem kell tulzasba vinni, nem depresszios itt senki sem, csak nem nagyon tetszik a hely :)

Trackbacks for this post

  1.   Költözés megint… | GK blog

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment