Poén lista

2005 Januárjában pár haverommal indítottam egy SCH-s levelező listát, aminek a célja a napi friss viccek, poénok „házhoz szállítása”. A lista 3 év alatt 344 tagot és több, mint 3000 levelet tudhat maga mögött, szóval úgy érzem, sikeres.

Én külön érdekesnek tartom, hogy a listán jól megfigyelhetőek voltak az internetes humor trendjei: Az induláskor még rengeteg csatolt kép/videó érkezett a levelekkel, amit fokozatosan felváltott a YouTube és a többi videó megosztó site. Amikor valami nagy esemény történt a világban, akkor az egyből tükröződött a listán is: Szeptember 11 után tele volt Bin Laden paródiával, a választásokkkor politikai karikatúrákkal.

Ha az interneten valami új hype indul, szinte biztos, hogy a listára azonnal jut belőle, így elég gyakori szituáció, hogy próbálják mesélni nekem egy sör mellett a legújabb netes őrületet, én meg csak bólogatok, hogy „igen, a poén listán már két hónapja lement…”.

Ha szeretsz jót röhögni, vagy kell nap közben egy kis kikapcsolódás, netán Te sem akarsz kimaradni semmiből, akkor iratkozz fel (regisztráció szükséges). Beletekinthetsz feliratkozás előtt a lista archívumába is.

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment