Karácsony

Szép Karácsonyunk volt idén is, teljesen elégedett vagyok :)

Kaptam szép egeret (Logitech MX 620):
MX620

Volt még a fa alatt ágytakaró, fényképező hordtáska és gondolatban egy ágynemű is :)

További hír, hogy végre döntöttem, és megrendeltem az Extreme Digital-ban a Canon EOS 400D-t. Ha minden jól megy, a két ünnep közt megyek érte. Utána lesznek szép képek (remélem). :)

3 hozzászólás

Submit a Comment
  • szilveszter

    erdeklodnek, hogy milyen egyeb tukorreflexes gepeken gondolkoztal, illetve miert pont a 400d mellet dontottel? en is most szeretnek valamilyen belepo szintu gepet, es kivancsi vagyok a velemenyekre, tapasztalatokra :)

    ezuton is kellemes unnepeket kivanok!

  • GK

    Nimmá’, egy Phanatic! :P

    Mindenképpen Canon-t akartam, ebben a kategóriában az ő gépeiket tartom a legjobb hírűnek, és nem utolsósorban ezek a legelterjedtebbek, ami sok objektívet, kiegészítőt, széleskörű support-ot jelent.

    A 400D-ről több tesztet elolvastam, mindegyik jókat írt a képminőségről és úgy általában mindenről, 1-2 apró hibát talált csak a gépen, amik egyike sem zavar majd szerintem (pl. nem jó a fogása, nincs spot mérés…).

    A legfontosabb szempont természetesen az ár volt: 167k a cucc az említett boltban kitobjektívvel, amit még éppen ki tudok fizetni érte. Vagy ez, vagy esetleg egy 30D-re lett volna esélyem használtan, de szerintem egyelőre a 400D nekem bőven megfelel, úgysem használnám ki a félprofi kategória által nyújtott előnyöket, másrészt új géphez új garancia, meg minden jár, többek közt az érzés is, hogy „csak az enyém” :). Ezen kívült dec 31-ig van egy akciója a Canon-nak, aminek keretében 18kFt visszaigényelhető a váz árából, ami szintén nem utolsó szempont. :)

    Majd ha meglesz, írok tapasztalatokat :)

  • szilveszter

    bezony, meg elek :)

    igazabol en elsore egy nikon d40x-be estem bele, mert az joval olcsobb, mint a 400d (egyreszt mar lekestem a penz visszateriteses akciorol, ill. sd kartyam van 4 gigas a kompakt gepbol, 400d-nek meg ugye cf kell). viszont gyorsan vegigfutva az edigital arlistajan az elerheto kiegeszitoket/objektiveket, valoban a 400d tunik jobbnak hosszu tavon… ahh, utalom az ilyen dontesi szituaciokat :)

    kivancsian varom az elso kepeket, tapasztalatokat!

Submit a CommentPlease be polite. We appreciate that.

Your Comment